Wat waren de wensen?

Marc had een nieuw appartement in Rotterdam gekocht en hij wilde graag de draagmuur verwijderen om zo een grotere woonkamer te realiseren.

Wat heeft Sloopkenners.nl uitgevoerd?

Omdat het om een draagmuur ging had Marc een omgevingsvergunning en een constructieberekening voor de balk nodig. Via ons zusterbedrijf Bouwkenners.nl hebben we hem daarmee geholpen. We hebben na het verstrekken van de vergunning de draagmuur verwijderd en een portaal geplaatst. 

Wat is de reactie?

“Na weken voorbereiding om een omgevingsvergunning via de gemeente te verkrijgen was het dan zover. De klus begon met het slopen van een dikke gewapend betonnen muur. Na 1 dag was nagenoeg de hele muur gesloopt. De dag erop de laatste stukken muur gesloopt en het puin afgevoerd. Het materiaal waarmee gewerkt werd was zeer goed. Er kwam zelfs een grote vrachtauto met hijskraan en container aan te pas. Het eindresultaat mag er wezen. Drie stalen binten, die de constructie en veiligheid van het appartement moet garanderen.Inmiddels heb ik de stalen balken met gipsplaat afgewerkt. Dank aan Snellen BV, Sloopkenners en Bouwkenners.”

Marc

Enkele details van het project:

Adres bij benadering:

Het werk in uitvoeringBij Rotterdam draagmuur slopen